Moj život je "Imati pa nemati"

Nedavno je Džej izazvao pažnju javnosti, i to ne pjesmom ili galamom ve? glumom u novom spotu Black panthersa, za pjesmu "Ljuta i slatka". Tekst pjesme govori o svadbi bjelog ?ovjeka sa Cigankom. U spotu se Džej Ramadanovski pojavio u ulozi mladinog brata. Iako je kasnio više sati na snimanje spota, svi su se oraspoložili i ismejali kada su ga videli u prevelikoj košulji koja mu je dopirala do koljena "U je, ovo mi ko suknja, ko da sam Luis", rekao je Džej.

U intervjuu za Story, Džej otkriva detalje iz privatnog života, pri?a o ženama i porocima i šta je sre?a u životu i naravno ono što najviše ljubitelje ovog predivnog vokala je kada ?e album sa novim pjesmama. jer Džej nije objavio album ve? pet godina.
"Ne planiram da u skorije vreme objavim novi album, ali ?u možda uskoro snimiti singl. Trenutno pregovaram sa jednim od naših najboljih muzi?ara, Goranom Bregovi?em, da zajedno obradimo jednu bugarsku pesmu koja mi se svi?a i mislim da bi postala veliki hit kod nas. Goran je veliki profesionalac i želi da smislimo nešto novo, ali
vide?emo. Ina?e, ranije sam planirao da radim na novom albumu i prona?em nove pesme, ali jednostavno mi se nije dalo. Kompozitori i tekstopisci Marina Tucakovi? i Aleksandar Radulovi? Futa nedavno su doživeli veliku porodi?nu tragediju, pa nisu bili u mogu?nosti da sara?uju, a ja bez njih ne želim da idem u novi projekat", objašnjava Džej.

Džej se nedavno razveo od supruge Nade, za koju i danas tvrdi da mu je najbolji prijatelj i nabolja žena na svijetu:
"Moram priznati da sam posle našeg rastanka patio, ali mi je drago što smo se razveli na kulturan i civilizovan na?in. I kada smo bili zajedno, ali i danas kada više nismo u braku, tvrdim da je Nada moj prijatelj. U svakodnevnom smo kontaktu, ?ujemo se telefonom ?ak i po nekoliko puta dnevno, a nedavno sam organizovao letovanje za nju i svoju mla?u ?erku."
Ina?e njegove dvije ?erke Jovana, mla?a živi sa mamom, a starija Ana sa tatom, na koju je posebno ponosan: "Moja ?erka Ana, koja mi stalno pokazuje da mi se vra?a sve što sam uložio u nju. Ona je pre nekoliko nedelja upisala tre?u godinu Univerziteta Megatrend. ?esto se osje?a usamnjeno, posebno kad je Ana na fakulteu ili kod de?ka, da li bi se ponovo oženio, rekao je:
"Ve? sam malo ostario, pa o tome i ne razmišljam. Jeste da imam mozak kao sedamnaestogodišnjak, ali sam ipak napunio ?etrdeset i pet godina. (smeh). Pošto ne mogu sam, sigurno ?u na?i neku ženu sa kojom ?u živeti i deliti i dobro i loše, ali ne znam da li ?u opet stvarati novu porodicu."

Na glasine koje ga prate ve? par mjeseci da koristi narkotike, Džej je rekao: "Nikada ništa nisam krio. Živeo sam na ulici od svoje devete godine i upoznao sve poroke, ali sigurno nisam narkoman. Da jesam, ne bih mogao da se bavim svojim poslom. Priznajem da sam svašta video, ali su pri?e da sam narkoman, stvarno preterane."
Pa ?ak i zatvor gdje je završio 2007 zbog vožnje u alkoholisanom stanju, nisu ga promjenili:
"Ljudi koji nisu bili u zatvoru više se brinu i sekiraju od onih koji su tamo proveli neko vreme. Jedino o ?emu sam tada razmišljao jeste moja porodica, da moram da obezbedim ?erke i kako da one uvek budu sigurne. Meni li?no ništa nije strašno jer se lako prilago?avam pa mi ni danas nije problem da spavam na klupi. U zatvoru se uopšte nisam promenio, ako se to nije desilo tokom devet godina provedenih u domu kad sam bio mali, ništa drugo ne može da dovede do promena".
Njegova najnovija pjesma iz 2008 se zove "Imati pa nemati", koju je Džej u kontekstu na svoj život rekao:
"Takav je ceo moj život. Ranije se dešavalo da sa društvom odem u inostranstvo u kra?u, posle ?ega bismo sve pare trošili na kocku, tako da sam jednog dana imao, a sutradan bivao go kao pištolj. Najbitnije je da sam živ i zdrav, a to koliko imam ili nemam, manje je važno." Uživajte u spotu.